Tillbaks till Sydafrika i September

Nu är vi ett steg närmare en flytt tillbaks till Sydafrika i höst 🙂

Fredric har fått klartecken att han kan ta tjänstledigt och följa med mig ner så nu har visum processen satts igång och det är bara att hålla tummarna…
Jag har tackat ja till en del guide uppdrag och sen har vi redan massa förfrågningar från familjer och par som planerar en resa till Sydafrika under vintern och vill ha lite hjälp med bokningar, så i dagsläget jobbar jag heltid med Sydafrikaexperten och har även börjat träna upp personer som ska hjälpa till så nu är vi igång på riktigt!

Fredric kommer leva “lyxhustru” liv och planerar surf-lektioner, lata dagar i solen och ren avkoppling men jag har en hel del projekt för honom så vi får väl se hur slappt hans nya liv i Sydafrika verkligen blir..ha ha. Kommer iallafall bli oerhört spännande att han följer med eftersom han aldrig bott utomlands och jag själv blivit ganska hemma blind där nere så blir nog nyttigt för mig att se allt genom hans fräscha ögon.

Just nu sitter jag barnvakt åt min underbara brorson Liam som redan hunnit bli 4 månader. Bor bara ett par gator ner från min bror och hans familj så det blir massa “quality time” med de nu när man är hemma och redan nu svider det i hjärtat att man ska bosätta sig så långt bort igen men Sydafrika är hemma för mig så jag har liksom inget val…
Planen är att vi kommer tillbaks till Sverige runt den här tiden nästa år så sommar i S.A och sommar i Sverige.,.Kan väl inte bli bättre?
(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.