Tillbaka på jobbet efter nyårshelgen

och möttes av en fruktansvärd stank när jag öppnade kontoret. Visade sig att chefen glömt fylla på elen innan helgen så någon gång mellan fre-ons så måste den tagit slut och nu låg en hel säck med småfisk som chefen använder som bete när han dyker efter havskräftor och ruttnade i frysen! Fy fan säger jag bara! Tur att man inte var bakfull el nåt för jag var oerhört nära att spy som det var….
Visste inte ens att att elen funkade på det viset men jag fick alltså knalla ner till bensin macken och köpa en elvoucher och ladda upp med el precis som man gör när man tankar sin mobil.. annorlunda..

Tillbringade hela helgen i Obs hos tjejerna. Var bara Charlotta och Sagas pojkvän hemma så vi slappade vid poolen mest hela dagarna och gick ut och käka och gick på bio på kvällarna..Perfekt! Så nu har jag blivit riktigt brun.
på nyår fixade vi massa drinkar hemma hos oss och beställde hem Sushi innan det bar av mot Camps Bay för 12 slaget…Och gårdagen spenderades som sig bör i soffan med Mc Donalds och film…Kom tillbaka hem till Simons town igårkväll och även om det var en supermysig helg och skönt att umgås med vänner så stupade jag lycklig ner i min egna säng och sov som en stock i nästan 10 timmar…

(Visited 33 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.