Attans att man inte får vara med…

…När det äntligen är dags att bli Faster Minna… Vattnet gick för brorsans tjej tidigare i morse och nu väntar jag med spänning på telefon samtalet som ska tala om för mig ifall det blev en liten pojke el flicka..Oerhört frustrerande att inte få vara med vid en sådan här händelse (det är trots allt första barnbarnet, syskonbarnet etc) men ser fram mot det. Om inte annat så ska jag ju försöka komma hem en sväng i April…
Ja, ja..återkommer när jag har mer besked!

(Visited 35 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Attans att man inte får vara med…
  1. Nora skriver:

    Hej Minna! Kul att läsa din blogg! Jag åker till Kapstaden nu på söndag (alltså den 20e januari) och stannar ett par månader framåt. Letar just nu efter boende. Undrar om du har ngt tips, eller ev känner ngn som söker inneboende. Kommer att jobba i Observatory men måste inte absolut bo just där. Om du har en stund över så mejla gärna mig. Det uppskattas! Ha en fin dag!
    norakokanova@hotmail.com

    /Nora

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.