Tillbaka i Sydafrika

Gud vilken underbar vecka vi har haft!

Zanzibar var precis allt och lite mer än jag hoppats på och vi bodde såååå fint, åt hummer så vi höll på att spricka och gjorde flera trevliga utflykter.

vår privata sol bungalow vid stranden

Kommer ta tid att smälta allt och gå igenom de hundratals bilder jag tagit men detta var precis vad vi behövde efter en minst sagt hektisk säsong. Vilket paradis!

Blev en hel del champagne…

Lovar skriva en mer utförlig reserapport om Zanzibar lite längre fram men just nu har jag fullt upp med att försöka jobba ikapp några av de hundratals mail som kommit in under tiden vi var borta. Vi har fortfarande en veckas semester kvar men jag kommer försöka jobba ett par timmar varje dag så att folk inte behöver vänta alldeles för länge..

Så nu är vi tillbaka i Sydafrika och närmare bestämt hos våra goda vänner K & D i Pretoria. Vi har ätit och druckit gott (mer om vårt trevliga restaurangbesök på DW11-13 i Johannesburg senare) och även hunnit slappa, läst böcker, tittat på film, shoppat m.m

Lite längre fram i veckan funderar vi på att ta en sväng norrut..kanske lite safari…kanske ett mer kulturellt stopp…vi får se…orkar inte planera för mycket just nu utan njuter helt enkelt av att vara lediga…

(Visited 79 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.