Thanda Private Game reserve

Här kommer ett tips på en Safari Lodge som jag verkligen rekommenderar för er som ska resa runt i Kwazulu Natal och St Lucia området.

Thanda Private Game Reserve är ett privat reservat en liten bit utanför Hluhluwe, Sydafrikas äldsta National Park och ligger ca 400km norr om Durban.

Thanda är en del av “Leading hotels of the world” hotellkedja och har fått ett antal utmärkelser de senaste åren och nu under 2009 fick de på World Travel Awards i London den prestigefyllda titeln: “Worlds leading Luxury Lodge”. Här kan man bo i lyx och flärd med game drives, måltider och dryck inkluderat från ca Zar 2700 per person och natt.

Den som vill få äkta “bush känsla” bor i deras “tented camp” som ligger ca 15 min från huvudbyggnaden helt utan stängsel runtom så att man kan höra djuren om natten och verkligen få känslan av att vara ute i det vilda.
Efter några nätters safari kan man fortsätta till St Lucia för lite sol och bad och följa kusten ner mot Durban el fortsätta vidare mot Drakenberg om man är sugen på lite vandring.
Vill man ha mer information om olika resförslag i Sydafrikas östra delar så kontaktar ni mig lättast genom att maila: info@sydafrikaexperten.se
(Visited 211 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.