Sydarfikaexperten på Facebook

Nu finns Sydafrikaexperten även på Facebook. Om man söker på Sydafrikaexperten så kan man gå med i gruppen som jag skapat och här kan man ställa frågor och få en hel del tips om Sydafrika i allmänhet. Blir ganska likt bloggen fast med fokus enbart på reserelaterade ämnen och tanken är att det ska vara mer som ett forum där man kan få svar på sina frågor. På bloggen blir det ju oftast att ni skickar ett mail som jag svarar på privat…

Så gå in och kika!

(Visited 45 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.