Sydafrikas bästa restaurang?

I tisdagskväll var det dags för ett restaurangbesök som vi sett fram mot länge. Nämligen Greenhouse som 2011 vann utmärkelsen som Sydafrikas bästa restaurang enligt Eat Out.

Denna restaurang ligger i det 5-stjärniga hotellet: The Cellars Hohenort i området Constantia, strax söder om Kapstaden.

Våra goda vänner Kat och Dalu var på besök från Pretoria och vi alla hade givetvis höga förväntningar.

Och vad tyckte vi då?

Jo, det var utan tvekan en av de bättre restaurang upplevelserna vi haft på länge!

Massor med trevliga små detaljer som gjorde måltiden fantastisk! Servicen var också riktigt bra och själva restaurangen är väldigt trevligt inredd.

Hade inte kameran med och mobilen tog tyvärr ganska mörka kort som ni ser men ni får helt enkelt åka dit och prova själva.Massa små trevliga detaljer som detta macaroon träd till kaffet

 Rekommenderas VARMT!

Man kan välja mellan en 4-rätters A La carte meny, Chef´s Tasting Menu el en Fish Tasting Menu. De två senare består av 7 rätter vardera och vad man än väljer, så kan man även inkl ett vinpaket med speciellt utvalda viner till varje rätt.

Pris: Från R450 per person för 4-rätters menyn.

Missa inte!  (Se till att ni bokar minst 2 månader innan om ni ska hit under högsäsong)

(Visited 100 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.