Freedom Day

Idag är det Sydafrikas National dag och Freedom Day. 18 år sedan man höll det avgörande första demokratiska valet.

Självklart är det en röd dag här nere och eftersom man även firar Labour day 1 maj som också är en röd dag, på tisdag, så är det många som är långlediga den här helgen…

För oss har det varit en hektisk vecka… Är fortfarande inte helt återställd efter influensan jag drog på mig och som ni ju säkert vet vid det här laget, så har vi varit tvungna att ta bort vår hemsida för Sydafrikaexperten eftersom den blev hackad och fick massa virus.

Har börjat om helt från scratch eftersom designen som vi hade tidigare inte fungerade med nya versioner av WordPress osv… Känns lite tråkigt eftersom jag gillade stilen på den gamla sidan men har insett att jag behöver göra det själv från grunden för att kunna hålla mig uppdaterad och ha koll…Plus att jag alltid sagt att jag måste försöka bli bättre på att använda wordpress så nu har jag inga ursäkter kvar.

 Både jag och Fredric är nybörjare när det gäller design av hemsidor så den nya sidan ser för tillfället ut som “hej kom och hjälp mig”….Men vi hoppas ändå att den så småningom kommer ha all den information som våra kunder behöver och det är också en hel del nya saker jag vill ha med… Jag vill göra den mer lättnavigerad och lättare att läsa.

Återkommer när vi börjar bli färdiga men vill man kika redan nu så finns det som sagt ett första utkast uppe redan nu…

(Visited 281 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.