Sydafrikaexperten- Ni bokar flyget, vi fixar resten!

Tjooo hooo! Då är Sydafrikaexperten äntligen igång “på riktigt”!

Safari, Garden Route, vindistrikten och Kapstaden..Hur ska man hinna med allt? Hur långt är det mellan städerna? Hur funkar visum, hyrbil, är Sydafrika säkert? Vart dyker man med vithaj och när är bästa tiden att resa till Sydafrika?

För er som planerar en resa till Sydafrika men inte riktigt vet vart man ska börja el vilka områden man ska täcka, kontakta mig så hjälper jag er att skräddarsy en resa utefter just era önskemål, förväntningar och framför allt budget.

Hela tanken med Sydafrikaexperten är att det inte ska kosta mer att boka genom mig än om ni gjorde det själva. Jag har efter flera års arbete som reseproducent i Sydafrika ett enormt kontaktnät med ett hundratal hotell och guesthouses som ger mig lite bättre priser och det är den lilla provisionen som blir min förtjänst.

Jag rekommenderar enbart ställen som jag själv besökt el där jag haft nöjda kunder tidigare.

Innan avresa får alla kunder massa nyttig information om Sydafrika, tips på aktiviteter, bra restauranger etc och under resans gång har man tillgång till en 24 timmars jourtelefon ifall man skulle stöta på problem längs vägen.

Sydafrikaexperten har självklart ställt resegaranti till kammarkollegiet vilket betyder att ni som resenärer är skyddade vid eventuell konkurs av företaget, resor som ställs in osv.

Jag har som mål att kunna svara på alla förfrågningar inom 24 timmar och behöver man hjälp med tips om aktiviteter el restauranger så fixar jag gärna dessa bokningar också.

Jag nås lättast via email: info@sydafrikaexperten.se el på mobilen: 0738 205872

Hemsidan kommer vara färdig om ett par veckor där jag självklart kommer tipsa om populära resrutter och framförallt lansera ett par gruppresor inför nästa år 🙂

So spread the word!

(Visited 65 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,
2 comments on “Sydafrikaexperten- Ni bokar flyget, vi fixar resten!
 1. Marie skriver:

  Vad kul för dig!

  Hade det varit lite tidigare så hade du varit det självklara valet för oss. Jag tyckte verkligen att du gjorde ditt allra bästa för oss när vi var i kontakt tidigare.

  Men, så blir det inte alltid. Med ditt reseförslag som bas så får vi nog en toppenresa i alla fall. Mindre än en månad kvar!

  En fråga från mig: Vi har efter lite påläsning blivit sugna på Mzulis i Gugulethu. Verkar som en fantastisk upplevelse, men…. Kan man ta barnen dit? Kan man boka en taxi med tillhörande chaufför hela dagen inkl. lunch och vara trygga med det?

 2. admin skriver:

  Hej Marie,
  Va kul att du forfarande följer min blogg 🙂 Känner mig fortfarande otroligt besviken över att E skötte er bokning så himla dåligt. Trist när man lagt ner hela sin själ någonstans under flera års tid..men så är det. Är säker på att ni kommer få en toppenresa i vilket fall som helst!
  Har faktiskt inte varit på Mzulis själv (länge varit på to do listan dock) men har bara hört massor med bra kommentarer om det och jag ser ingen anledning för er att vara oroliga att ta med barnen. Gör precis som du skrev, hyr en taxi över dagen så ska det inte vara några som helst problem..Och berätta gärna efter resan hur det var…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.