Bo vid stranden i Plettenberg Bay

Vill man ha sol och bad när man är i Sydafrika så är Plettenberg Bay längs Garden Route absolut värt ett besök. Milslånga fina stränder och massor av trevliga B&B’s och Guesthouses att välja mellan och perfekt utgångspunkt för en massa olika aktiviteter.

Enda problemet med nästan alla stränderna längs Garden Route är att de ofta har “rip currents” som är riktigt starka strömmar så man får ibland vara på sin vakt för att inte dras med.
Vill man ha självhushåll kan jag rekommendera Anlin Beach House som erbjuder ett par olika alternativ både för de som reser i par, men även lite större sällskap. Kostar från R595 per person och uppåt.

(Visited 110 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.