Sydafrikaexperten fyller 4 år

För ganska exakt 4 år sedan så bestämde jag mig för att starta eget. Och oj vilka spännande, intensiva, lärorika och framförallt; förbannat roliga år det varit!

Visst blir det extremt långa arbetsdagar och väldigt lite semester etc men jag älskar det jag gör och skulle nog ha svårt att jobba som anställd, med vanliga tider m.m igen…

Under dessa 4 år har vi hjälpt hundratals familjer, par och mindre grupper med sina resor till Sydafrika och det bästa av allt är att flera av dessa kunder rest med oss inte bara en gång, utan flera ggr.

Ett fantastiskt betyg!

stort tack till alla er som rest med oss, som läser bloggen och som tipsar era vänner, kollegor osv om Sydafrikaexperten.

 Det betyder allt för oss och utan er som ambassadörer skulle företaget aldrig överleva.

Nu ser vi fram mot vår 5.e säsong och är övertygade om att den kommer bli minst lika händelserik och rolig som de tidigare säsongerna!

(Visited 42 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.