Fler inrikesflyg från Garden Route

Ett väldigt populärt paket är vårat: Kapstaden, Garden Route med Kruger safari och en trevlig nyhet är att Mango Airways idag lanserat en ny rutt mellan Johannesburg och George.

Garden Route

Personligen tycker jag det känns långt att köra hela vägen till Port Elizabeth och George ligger perfekt till om man vill spendera några dagar längs Garden Route I säg Wilderness… och sedan flyga vidare…

Dessa flyg startar i november men man kan boka redan idag. Avång en gång per dag sen eftermiddag: mån-fre till att börja med. Pris: Ca R930 enkel väg.

(Visited 71 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.