Sydafrika verkar populärt

Har precis kollat statistiken på min blogg och blev glatt överraskad då mina besökarantal gått upp ganska drastiskt under senaste månaden (54%!). Eftersom jag inte haft speciellt roliga saker att skriva om utan mest deppigt så drar jag slutsatsen att folk nu börjat planera sin resa till Sydafrika och av den anledningen hamnat här. Jättekul med alla nya läsare och hoppas några av mina gamla inlägg kan hjälpa till med planeringen och behöver man hjälp med att lägga upp en reserutt etc så är det bara att maila mig på minna_n@hotmail.com

Verkar med andra ord som att Sydafrika kommer bli ett populärt resmål i vinter trots lågkonjunktur och det känns positivt för mig som ju ska starta eget företag som specialiserar sig på just det. Kan också ge en liten uppdatering om ett annat projekt som jag jobbar på.

Har genom bloggen fått massor med frågor från folk som vill flytta ner till Sydafrika under säg 6 månader men som inte riktigt vet vilka områden som är bra, hur man går tillväga etc , så tanken är att även erbjuda en slags bostadsförmedling. Kommer mestadels erbjuda hus nere på Kaphalvön då detta är mina egna “hemtrakter” men kommer självklart även kunna erbjuda boende i Camps Bay, Somerset West, Gordons Bay och andra populära “svensk områden”.

Känns jättespännande att äntligen kunna sätta igång snart så vet ni om några vänner el bekanta som planerar en resa ner hit så tipsa gärna om mig…

(Visited 61 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,
One comment on “Sydafrika verkar populärt
  1. Tja! Nu har man foljt ditt blogg nagra manader och tycker att den ar grym! lycka till me nystartandet och hoppas att vi syns nar jag och Sharon flyttar till CT. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.