Flyttat ut ur huset

Blev kaos som alltid. Mina kompisar skulle komma kl 10 för att hjälpa mig flytta och då stod jag omgiven av MASSA saker och kartonger till höger och vänster i en riktig oreda. Eller som jag gärna ville kalla det: Ordnat kaos.

Gick i vilket fall som helst jättesnabbt när vi väl kom igång och runt halv två tiden i eftermiddag låste jag dörren för sistan gången..Känns riktigt tråkigt men antar att jag vant mig under årens lopp.
Har räknat ut att detta var min 17:e flytt under de senaste 8 åren, i ca 7-8 olika länder…Dags att skaffa en ordentlig bas känns det som…

Bor nu hos mina kompisar U+U som dessutom köpte min bäddsoffa så känner mig lite hemma trots allt. Imorgon ska jag lämna in nycklar, fixa tillbaks min handpenning, stänga bank konton och annat nödvändigt ont och sen har jag tänkt att bara ta det lugnt de sista dagarna.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
2 comments on “Flyttat ut ur huset
  1. Anonym skriver:

    Usch, det låter så sorgligt. Men det kommer säkert att bli bra i slutändan i alla fall. Kram på dig!/Anita

  2. Lars skriver:

    Jag önskar dig en trevlig resa och att du snart får förmånen att resa tillbaks till detta underbara land!

    mvh/ Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.