Sydafrika-relaterade Black Friday erbjudanden

Är själv oerhört kluven till den här Black Friday hysterin som växt fram de senaste åren, men om man ÄNDÅ tänkt köpa el boka något specifikt, och kan få lite rabatt, varför inte?

Här nedan är några av de erbjudanden som hamnat i min inkorg som är relaterade till resor till Sydafrika och kanske är det någon av er som kan ha nytta av nedan rabatter el specialerbjudanden…

Har man inte bokat sin hyrbil än så kanske det är värt att kika på Auto Europes Black Friday erbjudanden:

Flera safarilodger har antingen sänkt sina priser, eller erbjuder ett bo 3, betala för 2.

Två lodger som vi använder jättemycket är Africa On Foot och Nthambo och de har sänkt sina priser rejält för sista delen av jan och hela maj-juni i det här erbjudandet.

Detta betyder att vi kan erbjuda vårat populära KRUGER-PAKET för ett specialpris den här helgen. R11200 per person. Bokning gäller fram till mån 2 dec och safarin ska alltså ske antingen mellan 15-31 jan 2020, eller under maj och juni månader.

Ska man boka aktiviteter i Sydafrika, kan det vara värt att kolla hos Get Your Guide. Dears egna turer är nedsatta med 25% och man får 15 % rabattalla aktiviteter om man lägger in koden: BLACKFRIDAY19 innan man betalar. Gäller bara idag.

(Visited 119 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.