Minnas julkalender är tillbaka!

På söndag kommer första luckan i årets kalender här på bloggen och förra året var ni läsare och även kunder som rest med oss, med och bidrog till majoriteten av luckorna. Massa härliga bilder, tips och inspiration!

malariafri safari

Vore jättekul om ni vill vara med och inspirera även i år så om ni har någon bild som ni är extra nöjda med, eller vill tipsa om något specifikt, hör av er till mig på: info@sydafrikaexperten.se så ser jag till att ni får en egen lucka.

Det kan vara bara några korta rader med tips om en restaurang, aktivitet el boende, eller vill man skriva en längre reseberättelse så är det självklart också välkommet.

Som vanligt kommer jag försöka blanda olika ämnen och ge så många olika tips vi bara kan hinna med fram till jul och vill man se hur tidigare julkalender sett ut så finns alla gamla luckor samlade HÄR.

(Visited 93 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.