Swazi Candle factory

Här är några bilder som jag tog i Swaziland… Dessa är tagna vid Marknaden utanför ljusfabriken i Ezulwini dalen. Här tillverkas stearinljusen för hand och man kan se hur man från en liten stearinklump skapar de mest fantastiska hantverken.

Intill fabriken finns en liten restaurang och diverse andra affärer som säljer batikmönstrade tyger, handväskor m.m. Och som på de flesta ställen finns en marknad med diverse souvenirer. Den här marknaden gillar jag och tycker den är bättre än den som kallas för Swazi markets en bit därifrån..

Bara att kolla efter skyltar för “Swazi candles”…

(Visited 144 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.