Surfar paradiset Jeffrey´s Bay

Ca 1 timme utanför Port Elizabeth, strax efter att Garden Route slutar, ligger en pytteliten semesterort som heter Jeffreys Bay.

Jeffreys Bay är allra mest känt som en surf-ort dit Backpackers söker sig och många familjer med lite äldre barn vill gärna inkludera det i sin Sydafrikaresa för att tillfredställa sina tonåringars önskemål 🙂

Förutom långa stränder och massor med olika surfshops som lockar till sig surfare från hela världen, finns det en även hel del annat att göra i området.

Vill man prova på Djuphavsfiske så kan jag rekommendera att man åker ut med Marc i St Francis bay, ca 20 min bort med bil och spelar man golf så finns det en riktigt fin golfbana som också ligger utanför St Francis bay. Vill man göra en safari över dagen så ligger Addo National park bara ca 1.5 timme bort med bil…

Tips på boende i Jeffreys Bay:

Aquarius B&B– Enkelt boende till mycket bra pris om man vill hålla boendekostnaderna nere. Familjerum med plats för 4 personer för ca R1000 per natt inkl frukost. 

On the Beach Guest House– Trevligt guesthouse precis intill stranden. Förutom B&B rum så erbjuder de även ett par lägenheter med självhushåll. Pris: Från R450 per person och natt inkl frukost.

On the beach Guesthouse

The Ocean Bay- Lyxigt Guesthouse ca 1km från stranden men med vacker utsikt över hela området. Trevligt poolområde. Pris: Från R480 per person inkl frukost.

Soluppgång vid Ocean bay
(Visited 125 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.