Stulen bild

Idag fick jag ett mail från ett företag som hade fått in en av mina bilder härifrån bloggen som ett bidrag till en fototävling som de arrangerat till en av sina kunder.

Det är alltså någon som har stulit min bild och sedan påstår sig vara den som tagit fotot…

Jag sätter sällan copyright på mina bilder här på bloggen då jag ofta tycker det stör och många av bilderna är ju bara vanliga vardagsbilder och verkligen inte av någon högre klass MEN det är inte ok att sno en bild rakt av och sedan ha mage att anmäla sig och bilden i en fototävling!

 Som tur var blev personen ifråga påkommen och jag är tacksam att den som upptäckte stölden tog kontakt med mig.

Man får jättegärna låna bilder härifrån men då ska man också visa det genom att antingen nämna det i texten el helt enkelt länka hit till bloggen…

Så om alla mina bilder har © i framtiden så vet ni varför…inte för att det kommer stoppa bildtjuvar men mer för att poängtera…

(Visited 70 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “Stulen bild
  1. Freedomtravel skriver:

    Helt obegripligt fräckt! Jag skulle aldrig låna en bild utan att fråga, men till en fototävling… det är ju verkligen ännu värre! Man upphör inte att förvånas…

    Man får låna mina bilder också, om man frågar… och länkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.