strutsfarmar och 35 grader varmt

befinner mig ute på resande fot som guide längs med garden route. Har varit dåligt väder senaste veckorna men nu har tydligen sommaren slagit till och idag i Oudtshoorn som för övrigt är strutsarnas huvudstad, hade vi ca 35 grader i skuggan …Hot, hot, hot
Imorgon är ledig dag och sen ytterligare en vecka med denna gruppen på safari och annat innan jag är tillbaka i Kapstaden i mitten på nästa vecka. Kommer guida i Kapstaden ytterligare en vecka innan det förhoppningsvis återgår till det normala veckan efter… och innan vi vet ordet av kommer det vara jul!

är inget fel med att guida men jobbigt att hinna med mitt “vanliga” jobb på kvällarna..kroppen värker..hjärnan känns död och imorgon har jag ledig dag då det blir ordentlig massage och läsa bok for att slappna av.. lovar att skriva mer när det lugnat ner sig..ha det gott!

(Visited 28 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “strutsfarmar och 35 grader varmt
  1. Anonym skriver:

    Du din lilla arbetsnarkoman… Jobba inte ihjäl dig! Hoppas på att få se dig snart. Hur gick det med bilen?? Fick den in på sjukan eller? Och din lilla räkost måste jag snart låsa in, alistair är väldigt tempted att öppna den..;) ahahahah
    Ta hand om dig

    Kramar Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.