Storm bilder


Förra veckan hade vi en av våra vinterstormar som drog över kaphalvön… kolla in bilderna! En av restaurangerna som vi använder för lunch med våra grupper blev nästan bortspolat så hoppas de hinner fixa till det innan säsongen börjar…
medelhavs klimatet här nere betyder att vi har torra varma somrar Dec- Mars då det knappt regnar alls och temperaturer ända upp till 40-42 grader vissa dagar..Det är oxå under sommaren som “the cape doctor” sydostanvinden drar in över kaphalvön så det blåser oftast rejält…Och sen blöta regninga vintrar då temperaturen kan krypa ner till ca 10 grader men inte lika mycket vind förutom vissa stormdagar som denna ovan…
(Visited 101 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.