Som alltid när man har besök…

…Så blir det dåligt med uppdateringar på bloggen.

 Vi kom hem från bush och vildmarken innan helgen (efter att vår hyrbil bl a kokat över, ett missat flyg etc, men det är en annan historia) och jag hade såklart massa jobb att ta igen. Vädret var helt ok under helgen så på söndagen tog F med sina föräldrar upp på Taffelberget och jag rekommenderar verkligen att man förbokar biljetter via Webtickets.

Dels så betalar man lite mindre, plus att man slipper en stor del av kön. Speciellt om man ska komma ner i Dec-Jan så är det nästan ett måste. Biljetterna är giltiga i 2 veckor från det datum man valt och så fort det är fint väder- Åk upp!

Och samma sak med Robben Island. Vet man med sig att man vill åka ut till ön, Boka i tid!
även dessa biljetter bokas på http://www.webtickets.co.za/

(Visited 54 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.