Elefanter i massor

Som ni ju vet sedan tidigare så älskar jag elefanter (en av anledningarna till att jag har en elefant på företagsloggan) och under safarin på Umlani så hade vi några fantastiska elefant “sightings”. Var bl a en brunstig hane som jagade vår jeep ett par ggr och höjdpunkten för mig var nog att se en 2 dagar gammal bebis. Hade knappt lärt sig gå.

Här är ett urplock från elefant bilderna och jag har säkert ett 100-tal till men tänker inte tråka ut er med min besatthet..ha ha!

En ung hane som gärna visade upp sig

Så här nära kom vi

Bebis

fler bebisar

mamma med en 2 dagars gammal bebis

sååå liten
(Visited 1 094 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.