Snart så…

Kommer det lanseras en ny sida med lite nyttig information om Sydafrika som en vän till mig jobbat på ett tag nu.. Så håll utkik här…

I förra veckan hann jag mitt i allt kaos även bli gammal..Om nu 30 år räknas som gammal 🙂 Spenderade hela dagen med att flytta och hela familjen kom ner hit och hjälptes åt och jag tror det var första födelsedagen jag firat i Sverige på nästan 10 år.. Och nu bor jag bara några hundra meter från min gamla lägenhet som jag hade då….ha ha..

På lördag blir det således 30 års kalas och jag ser verkligen fram mot att få träffa massa goa vänner från både när och fjärran!
Hämtar upp min goda vän M från Oslo på fredag då han flyger in från Helsingfors. Har inte träffat honom sedan hans korta besök i Kapstaden för snart 2 år sedan och sedan blir det fullt upp resten av helgen. Flera andra vänner som bokat in sig på hotellet här i Kil och vissa av dem har jag inte träffat på säkert 4 år..Kul!

(Visited 34 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “Snart så…
  1. Christoffer skriver:

    Ska bli intressant att se vad det är för sida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.