Hittat lägenhet

I veckan flyttar jag äntligen till något eget. Har hittat en liten etta i Kil, orten jag är uppvuxen i och tanken är att detta ska vara min svenska bas för ett tag framöver.
Har bestämt mig för att satsa en del på guidningen igen och då känns det onödigt att sitta och betala hög hyra om man befinner sig på resande fot mest hela tiden.

Har fått massa förfrågningar på skräddarsydda paket från läsare som sitter och planerar resor till Sydafrika så nu har jag bestämt mig för att smygstarta ett av mina projekt lite tidigare än planerat. Har nämligen tillsammans med en affärspartner även registrerat ett företag i Sydafrika och hade egentligen tänkt vänta ett tag med lanseringen av det tills det svenska företaget också kommit igång men när efterfrågan är stor så gäller det att haka på…

Samma koncept gäller här som med Sydafrikaexperten.
Skräddarsydda paket och framför allt resor med inriktning på mat och vin 🙂

Tanken är att dessa två företag ska fungera tillsammans och kanske en dag även nå den internationella marknaden. Vem vet? Just nu känns det väldigt spännande på alla sätt och vis…

Så nu i helgen ska jag göra en tripp till Åland där jag förhoppningsvis ska finna massa inspiration till nya hemsidan…jag och min kompis ska ha lite brain storming och bolla ideer.

Har dessutom fått ett intressant erbjudande om guide jobb för en av Sydafrikas största researrangörer så kan de fixa visum så kommer jag definitivt hoppa på det. Är en guidad tur i månaden som det handlar om vilket är ganska lagomt om jag vill ha tid över för mitt egna 🙂

Så just nu känns detta som starten på något riktigt kul!

(Visited 44 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.