Slutspurten…

Påsken för oss betyder oftast slutet på säsongen och i år måste jag säga att den känns välkommen.

 Både jag och Fredric är heelt slut!

Det har varit helt galet kul med alla gäster på guesthouset och kunder som rest med oss + privata guidningar, massa besök från Sverige och allt annat…

Men nu behöver vi vila.

Vill passa på och tacka alla som rest med Sydafrikaexperten!

Vi har haft flera hundra glada och nöjda resenärer som rest land och rike runt och (knock on wood) så har vi inte haft några större incidenter överhuvudtaget i år.

Stort Tack!

 I år har vi också haft flera kunder som rest med oss för andra el tredje gången..Fantastiskt! Och fler verkar ni bli. Jag är alldeles överväldigad!

Även om påsk inte är någon “jättehögtid” så är det klart att man saknar familj och vänner. Här kommer en härlig påskbild från Fredrics underbara guddotter Tuva med lillebror Melker:

GLAD PÅSK!

(Visited 59 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.