Reseberättelse från St Lucia och Drakensbergen

Som ni kanske kommer ihåg så hade vi besök av vår vän Chrille som bodde hos oss i drygt en månad.

 Christoffer har ett antal hemsidor (finns säkert någon finare titel för hans yrke, sorry Chrille!) och en av dessa hemsidor är: MittSydafrika.

Chrille satt alltså och jobbade hos oss med diverse olika projekt samtidigt som han gjorde research för uppdatering av sin hemsida om Sydafrika.

 Mot slutet av sin vistelse, hade Chrille önskemål om att få se nya områden som han tidigare inte besökt och då tipsade jag honom om St Lucia och Drakensbergen.

Han kom tillbaka helt lyrisk och nu har han skrivit lite om denna resa och sin vistelse hos oss på sin blogg. Gå gärna in och bli inspirerad!

CHRILLES BLOGG

(Visited 97 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.