Semester-stängt

Nu har jag aktiverat min “Out of office” reply och kommer ha semesterstängt på kontoret i hela 2 veckor.

I vanliga fall brukar det vara ganska dött precis innan midsommar men i år har det varit en jämn ström av förfrågningar så det kommer säkert vara många som försöker ta kontakt och kanske blir besvikna men detta är vår enda chans att få några sammanhängande dagar ledigt på hela året.

 Vi har några bokningar som vi inte är klara med än och dessa kommer vi självklart göra färdigt under semestern men jag känner att jag måste få ett litet andrum om jag inte ska gå in i den berömda väggen.

Att vara egenföretagare är slitigt med mycket jobb och långa arbetsdagar men det är lätt att jobba ihjäl sig bara för att man tycker att det är så jäkla roligt!

Har flera i min omgivning som vet precis vad jag menar och jag har sett på nära håll hur arbetsnarkomaner tillslut kraschar för att aldrig komma upp igen.

Så…Nu blir det lite paus och time out från Sydafrikaexperten och när jag är tillbaka i Sydafrika om 2 veckor så tar vi nya tag igen. Förhoppningsvis laddade med massa ny energi och entusiasm!

Händer massa nya, spännande saker och vi har ett fruktansvärt roligt år framför oss!

(Visited 360 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.