Manor 38 i Port Elizabeth

Ett ställe som vi använder en hel del i Port Elizabeth är: Manor 38. 

Detta är ett litet Guesthouse, några kvarter från Casino & shopping komplexet och stränderna och passar alldeles utmärkt för den som vill spendera några dagar i Port Elizabeth.

Personligen tycker jag inte det finns så jättemycket att se och göra i just Port Elizabeth utan tycker det räcker med ett par dagar i området men är man t.ex golfare så finns det trevliga golfbanor och stränderna i Port Elizabeth är riktigt fina och vattnet lite varmare än i Kapstaden med omgivning.

 Däremot ska man vara medveten om att staden fått smeknamnet “The Windy city”.

Spenderar man lite längre tid i Port Elizabeth kan man ju t. ex åka på Safari i Addo National Park över dagen, el boka in sig på “day safari” hos Pumba el Schotia. 

Manor 38 har trevliga rum och ett fint pool-område och till skillnad från de flesta Guesthousen så ingår inte frukosten i priset utan det får man betala extra för.

Pris: R465 per person utan frukost och R85 extra per person inkl Full English Breakfast.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.