Sanbona Wildlife Reserve

Nu börjar det dimpa ner en del safari erbjudanden. Flera lodges som sänkt sin priser inför nästa säsong 🙂 Om man vill ha riktigt lyxig Safari, inte alltför långt ifrån Kapstaden så ska man boka in sig på Sanbona.

Detta lodge ligger ca 2.5-3 timmars bilresa från Kapstaden om man kör mot R62, världens längsta vinrutt. Det som nog gjort Sanbona mest känt är deras vita lejon, något man inte ser speciellt ofta.

Boendet är jättelyxigt i samma klass som systerlodgen Shamwari, och i priset ingår såväl, boendet, maten, lokala drycker och 2 safari aktiviteter per dag.

Pris: Från R4250 per person och natt.

Nu under den Sydafrikanska vintern så erbjuder de en riktigt bra special där man vid 2 nätters boendeSanbona (el Shamwari för den delen) får 3 gratis nätter i Kapstaden på det nyöppnade Lawhill Luxury Apartments, eller 2 nätterRadisson Blu V&A Waterfront.

Ett mycket prisvärt 5-nätters paket för den som vill ha riktig lyx!

Shamwari som ju är ett av Sydafrikas mest kända safari lodges, har även de sänkt sina priser och ligger nu i samma prisklass som Sanbona, från att tidigare haft priser över R6000 per person…
(Visited 100 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.