Hittat rutiner

Nu har vi varit tillbaka i Sverige i några veckor och kommit in i lite rutiner. Känns bra.

Fredric är tillbaka på sitt “vanliga” jobb och jag jobbar hemifrån (som vanligt). Stora skillnaden nu är att jag försöker jobba lite mindre.

När vi var i Sydafrika blev det i långa perioder mellan 12-14 timmars jobb om dagen, 7 dagar i veckan, så tanken är att jag ska trappa ner de månaderna vi är i Sverige. Vara ledig. Och även om det är mycket svårare än jag trodde, så känner jag att det är ett måste.

Var nästan som om min kropp visste att säsongen började gå mot sitt slut för jag har dragit på mig den ena sjukdomen efter den andra sen vi kom hem… men nu mår jag bättre och just nu jobbar jag för fullt på massa nya bokningar inför vintern, samt en del nya paket etc som ska läggas upp på bloggen under sommaren..Kul!

Börjar även få en hel del telefonsamtal från folk som är nyfikna på Sydafrika men lite oroliga över säkerheten, hur det är att köra bil på egen hand etc och jag hoppas att de känner sig mer peppade men också lugna efter att ha pratat med någon som vet.

Är så jäkla trist att Sydafrika har fått sig ett så oförtjänt dåligt rykte…Visst händer det saker även där, men av alla de hundratals gäster som jag guidat och träffat under de senaste 4 åren, så är det bara några fåtal som råkat ut för något och då har det alltid handlat om ficktjuvar eller skimming av kreditkort…saker som kan hända precis vart som helst…

Fråga nästan vem som helst som varit i Sydafrika de senaste åren och de kommer alla lyriskt berätta om det vänliga och hjälpsamma folket! Vacker natur, rikt djurliv, fantastiskt god mat och dryck..dessutom till bra priser!

Jag Hoppas verligen inte att en sådan sak som dåligt rykte vad gäller kriminalitet är en avgörande faktor när man väljer mellan säg Thailand el Sydafrika.

Prova!

Jag lovar er att ni inte blir besvikna!

Men om man vill ställa frågor el prata igenom vilka områden som kan tänkas passa just er bäst, ring mig på mobilen: 0702 738707 el maila på info@sydafrikaexperten.se

(Visited 60 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Hittat rutiner
  1. Lyxhustru skriver:

    Jag håller med; visst har Sydafrika fått ett oförtjänat dåligt rykte!
    Bara man beter sig som man skulle göra i vilken storstad som helst i världen, så är det ju ingen fara! 🙂
    Och tack igen för all hjälp med bokningarna! 🙂 Nu läääängtar jag till safarin!
    Kram/Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.