Safari lodger utanför Port Elizabeth

Många som reser till Sydafrika väljer att börja sin resa i Kapstaden och sedan köra på egen hand längs det som kallas för Garden Route, med avslut på en safari lodge utanför Port Elizabeth.

Fördelen med safari i detta område är såklart att man slipper resa så långt, och dessutom är dessa lodger helt Malaria-fria.
Finns självklart ett myller av olika safari att välja mellan och här hittar ni länkar till några av de ställen många av våra tidigare kunder och vi själva gillar:

Schotia safaris- Lite enklare boende men MYCKET safari för pengarna. 2-nätters safari paket inkl boende, måltider och hela 7 safari turer kostar R3300 per person.

Kariega Game Reserve– Populärt reservat, speciellt för familjer. Pris: Från R3250 per person och natt.

Amakhala Game Reserve- Här finns ett flertal olika lodger att välja mellan. Pris från ca R2040 per person.


Shamwari Game Reserve- Anses av många vara ett av de bästa viltreservaten i landet. Pris från R4500 per person och natt.

Förutom de privata viltreservaten, så kan man självklart också bo på något av Guesthousen och B&B i området, och sedan boka in sig på guidade safariturer. För detta, kan vi förutom att bo inne i själva nationalparken, också rekommendera dessa ställen:

Stables CottagesMysigt boende på lagom från Addo National Park. Härifrån kan man boka in sig på dag-safari. Pris: R700 per person och natt inkl frukost. Vill man bo lite lyxigare så ska man istället välja Elephant House som ligger på samma egendomar.

Gerald´s Gift Guesthouse- Ligger också behändigt till om man vill utforska Addo National Park. Pris: R600 per person inkl frukost.

Vill man komma ner i pris så kan vi också rekommendera Rosedale B&B som delvis är en citrusfarm. Enkelt boende med mycket trevligt värdpar, mitt ute i ingenstans… Pris från ca R350 per person och natt.

Detta är bara ett urplock av alla olika alternativ som finns..Hör av er till oss så hjälper vi er välja det som passar er bäst.

info@sydafrikaexperten.se 

(Visited 305 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.