Safari i Kruger inkl transfer från Johannesburg

Om man planerar åka på safari i Krugerparken men inte vill köra själv el ta flyget, så erbjuder vi paket där t/r transfer från Johannesburg ingår.
Man bor på ett 3-stjärnigt lodge i ett av de privata reservaten i det som kallas för “Greater Kruger National Park” och här görs safari både inne i själva krugerparken, och i det privata reservatet.

Lejon i Greater Kruger area

Är en bra blandning och kul att få uppleva båda delarna.

 Man gör inte bara safari i öppen jeep, utan man får också följa med på en spännande “bush walk” en av morgnarna. Är en häftig känsa att till fots komma nära massor med djur och framförallt få lära sig lite mer om de mindre djuren som är svåra att se från jeepen, och guiderna brukar också berätta lite mer om de olika växterna som finns.

Mer om våra Krugerpaket inkl transfer kan ni läsa om HÄR.

(Visited 166 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.