Rust En Vrede

Har en hel del bloggande att ta igen och vet inte riktigt vart jag ska börja eftersom vi haft minst sagt fullt upp senaste månaden, men varför inte börja med kvällen då vi bjöd Fredrics bror och nyblivna fru på deras bröllopspresent: nämligen en 6-rätters middag på Rust En Vrede.

Rust En Vrede är en vingård strax utanför Stellenbosch och förutom att de gör fantastiska (dock lite dyra) viner, så huserar gården en av Sydafrikas bästa restauranger.

   Resten av topp-10 listan på landets bästa restauranger 2014 hittar ni här. 

 Älskar bilresan till Rust En Vrede eftersom man kör igenom, i mitt tycke, några av de vackraste områdena vi har i vindistrikten. Speciellt på kvällen när solen är på väg ner och färgar bergen så vackert. Glömde som vanligt att fota, men har en gammal bild som kanske kan ge er lite feeling:

Det blev en mycket trevlig kväll och maten och servicen var jättebra, MEN jag tyckte jag saknade lite av WOW-faktorn som vi upplevt på de flesta andra topp-restauranger.

Men gott var det och eftersom det är så sällan vi går ut på “vuxenmiddag” nuförtiden, så var halva nöjet för oss att kunna sitta ner i lugn och ro och njuta av en hel måltid.

Wilmer? Ja, han var hemma med sin morbror och storkusiner och hade tydligen slocknat i Jannes famn ganska på direkten…
 

(Visited 108 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.