Rum i Wilderness över jul

Vi har ju som jag skrivit tidigare, ingen möjlighet att ta några fler bokningar över jul och nyår eftersom mycket börjar bli uppbokat och vi helst inte vill boka ställen vi inte själva känner till.

Häromdagen fick vi ett mail från Mont Fleur I Wilderness att de har 2 rum kvar för två nätter mellan 23-25 dec…Så om ni fortfarande letar rum längs Garden Route över jul, ta kontakt med Denise på en gång!

Personligen gillar jag Wilderness området skarpt och det är helt klart mindre turistigt än ställen som Knysna el Plettenberg bay.

http://www.montfleur-wilderness.co.za

(Visited 49 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.