Nedräkningen har börjat

Nu är det bara några ynka dagar kvar på den här turen och jag måste erkänna att jag börjar känna mig rätt sliten. 30 dagar med samma grupp är en låååång tid. Speciellt när det är några personer som tar extra mycket energi.

På tisdag flyger jag hem till Kapstaden och sedan väntar några dagars avkoppling och semester. Ska bli underbart att bara vara. Kommer ha semesterstängt fram till 10 sep och planen är bl a att åka till Hermanus och se på valar.

Har tydligen varit riktigt vinterväder med regn och rusk i Kapstaden senaste veckan så jag får passa på och njuta av det fina vädret här i Kenya. Imorgon åker vi till Maasai Mara och förhoppningsvis får vi syn på gepard som är det enda djuret vi inte sett på den här resan.

(Visited 53 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Nedräkningen har börjat
  1. Härligt att du snart är tillbaka! Just nu är det SKIT kallt här! Snö på Tafelberget!
    I kväll kommer Fredric på middag. Tänkte han skulle få träffa Idefix! Vi får ta en middag riktigt snart igen då du är med också. Det var så länge sedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.