Robben Island suger…

Vet att detta utlåtande kommer väcka många arga kommentarer men so be it!
Fullkomligen kokar av ilsa just nu och detta på grund av Robben Island.
Har tidigare varit ganska försiktig med att ge mina personliga åsikter när det gäller politik, turistattraktioner som denna etc, etc men nu har jag helt enkelt fått nog.

Företaget jag jobbar för har bl a hand om ett av sveriges största charter bolags program i Sydafrika där ett av programmen har Robben Island inkluderat.

Robben Island har under senaste året ständigt hamnat i blåsväder på grund av korruption där det bl a uppdagades att för varje Zar 1.50 som kommer in via turister så har de utgifter på ca Zar 3.00??? Ledningen har under de senaste 3 åren höjt sina löner med ca 300% (!) och bara från biljettintäkterna så har det försvunnit ca 19 millioner rand på mindre än en månad. Detta säger en hel del.
Som researrangör tampas jag dagligen med telefon samtal, fax fram och tillbaka för att se till att allt är förbetalt och sedan ringer ändå alltid min guide el reseledare på dagen och säger att vi inte har någon bokning! Jag skulle blivit miljonär vid det här laget om jag fick en krona för varje samtal till Robben Island.

Så idag när min reseledare ringde och sa att vår grupp inte får plats på kl 14.00 turen som bokat utan måste vänta en timme så var det helt enkelt något som brast.
Jag har nu skällt ut varenda stackars biljett ansvarig, manager etc och även om jag vet att detta inte är deras fel så kan jag inte låta bli. Jag hatar Robben Island with a passion. Så enkelt är det.

(Visited 90 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.