Road Trip längs Garden Route

En viktig del av mitt jobb är att hålla mig uppdaterad vad gäller standard på boenden, hitta nya Guesthouses som jag kan rekommendera, aktiviteter m.m så just nu sitter jag och planerar en resa längs Garden Route i nästa vecka.

Själv har jag som guide säkert åkt denna sträcka 100gr vid det här laget men det är alltid roligare när man kan göra det i sin egen takt och det är på dessa studieresor som jag oftast hittar “gömda pärlor” som jag sedan kan tips om här på bloggen 🙂

Den här gången kommer vi stanna till i Wilderness, Plettenberg Bay, 2 nätters safari och även ett stopp i Nature’s Valley (en personlig jättefavorit!).
Flera av boendena har jag använt och skickat gäster till under flera års tid så det blir alltid ett kärt återseende när man får träffa folk som man blivit goda vänner med under årens lopp…Dessutom ska jag inspektera en hel del, för mig, nya ställen så det ska bli spännande att se om jag hittar nya favoriter.

För F blir det första gången han ska på Safari så han ser fram mot de 2-nätter som vi ska bo på http://www.kariega.co.za/
Självklart rapporterar vi längs resans gång…
(Visited 90 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.