La Mouette- ny favorit i Kapstaden

Igår provade vi för första gången den ganska nya restaurangen: La Mouette som ligger i Sea Point, Kapstaden. Var Jonas som äger Antrim Villa och Bickley som hade tipsat om detta ställe på sin blogg så när vi skulle möta upp med en svensk kompis på besök från Pretoria, var vi alla sugna på den..Och vi blev inte besvikna!

Supermysigt ställe med helt suveräna priser. Eller vad sägs om en 6 rätters “tasting meny” för R175 eller med tillhörande vinpaket för ett total pris på R350 per person. Även A la Carte menyn var mycket prisvärd med trevliga alternativ att välja på.

En lugn oas mitt i den annars ganska hektiska gatan Regent Rd. Igårkväll blåste det rejält inne i stan så vi satt inne i den vackert designade matsalen men de har även bord utomhus som jag tror kommer bli en stor hit på varma sommarkvällar.

Längtar redan tillbaka!
(Visited 60 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.