Richard Branson köper vingård med hotell i Franschhoek

Franschhoek har under de senaste åren stadigt vuxit i popularitet bland Sydafrikas vindistrikt och i dagarna släpptes nyheten om att entreprenören Sir Richard Branson köpt Mont Rochelle, en av vingårdarna med tillhörande hotell.

Enligt ryktena så kommer man stänga ner nu under vintern för omfattande renoveringar och det ska bli väldigt spännande att se vad resultatet blir.

Branson äger sedan tidigare lyxiga safarilodgen Ulusaba Game Reserve i närheten av Krugerparken och har spenderat en hel del tid i Sydafrika genom åren.

(Visited 279 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.