Restaurangtips i Wellington

Nu har vi besök av Fredrics bror med flickvän och igår kväll åt vi middag på ett ställe i Wellington som jag även vill passa på och tipsa er om: The Local Grill at Val Du Charron.

Val Du Charron är en vin och olivgård och här finns även 4 & 5 stjärnigt Guesthouse…

Maten på The Local Grill är helt ok och påminner mycket om Hussar Grill med utbudet av kött osv, men det som gör att man gärna återvänder just till den här restaurangen, är den vackra utsikten.

Vi var även hit själva för ett par veckor sedan så här kommer lite blandade bilder från bägge besöken… Wellington ligger en bit ifrån Paarl och kanske inte det första området som folk besöker när man kör runt i Sydafrikas vindistrikt, men ska man exempelvis bo några nätter på Tempel Wines så tycker vi definitivt det är värt bilresan dit, el om man åker till Paarl-området över dagen…

 

utsikt val du charron dagtid liten

 

familjebild val du charron

Wilmer fick sitt första par solglasögon igår så dessa används nu flitigt!

brillor familjen

kött på local grill liten

Precis som på många andra Steakhouses, ligger fokusen på The Local Grill på själva köttet som serveras enskilt på tallriken och sedan får man beställa till sås och grönsaker som sides…

local grill utsikt i skymning liten

 

wilmer på restaurang liten

 

 

(Visited 286 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.