Butterfly World- Trevlig utflykt för hela familjen

För några dagar sedan gjorde vi ett besök på Butterfly World som ligger strax utanför Paarl, el ca 20-25 minuters bilresa från Stellenbosch.

Butterfly world

Kände att det var på tiden att vi gjorde an aktivitet som passar Wilmer och måste säga att jag blev positivt överraskad och tror vi vuxna tyckte det var minst lika intressant som vår snart 2-åring.

Namnet är lite missvisande eftersom det förutom fjärilar, finns massa andra djur att titta på också.  Fåglar, apor, reptiler, marsvin, sköldpaddor, surikater m.m.

Som vanligt glömde jag att fota men min svägerska Therese har varit snäll nog att dela med sig av sina bilder…

Fåglarna flyger fritt inne i det stora inhägnade området och den här besökaren var extra populär:

fåglar på axeln liten

 

fåglar på rad liten

Inträdet kostar R72 för vuxna och R41 för barn under 12 och barn under 3 går in gratis. Ett tips är att besöka Butterfly World efter lunch då det verkar vara färre antal skolgrupper och generellt mindre med folk…

 

ödla liten

Apa liten

Vi spenderade lite drygt en timme där och det kändes helt lagom stort för Wilmer och generellt så tror jag detta är en utflykt som passar familjer med mindre barn.

Butterfly World är öppet alla dagar utom juldagen. När man ändå är i området så kan jag även rekommendera att man besöker Spice Route el Fairview för lunch men dessa vingårdar ska man helst undvika under helgerna då det är proppat med folk…

(Visited 223 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.