Restaurangtips: Foodbarn & Catharina´s

För er som planerar att antingen spendera några dagar nere på kaphalvön, el bara tänkt åka ned över dagen så kan jag varmt rekommendera restaurangen: Foodbarn som ligger i Noordhoek village.

Jag och Fredric åkte dit för en lunch-date häromdagen och det var precis lika bra som jag mindes det…

Man kan antingen välja en 3-rätters från den handskrivna tavlan, el beställa från A la Carte menyn. Fanns inte en chans att jag skulle orka en 3-rätters den dagen, så vi bestämde oss för huvudrätt och dessert och det var en av de bättre måltiderna på länge!

www.foodbarn.co.za

www.foodbarn.co.za

Glömde totalt att fota så har lånat ett par bilder från deras hemsida men som sagt, superbra mat och trevlig atmosfär. Gillar också att det finns en vin-rekommendation vid varje rätt på menyn och att detta inte är per glas, utan en liten karaff som blir ca 1.5 glas. Fredric drack ett väldigt gott vin från Jordan till sin lammrätt.

Ett annat trevligt ställe som vi också besökt nyligen, är restaurangen Catharina´s som ligger på Steenberg vingård. Vi var där i söndags kväll då det lokala bandet Blacksmith spelade och till musiken serverades en riktigt bra Set Menu. Blev en väldigt trevlig kväll!

www.steenberghotel.com

Två restauranger som båda är väl värda ett besök.

(Visited 96 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.