Restauranger i Green Point

De flesta känner till Waterfront i Kapstaden. Ett stort shopping mall nere vid hamnen som byggdes i slutet på 80 talet för att locka till sig fler turister och visst är det trevligt att promenera runt där någon gång då och då. Finns massor med bra restauranger att välja på fast tyvärr är priserna väldigt höga jämfört med andra delar av stan och vill man slippa trängas i folkmassorna så ska man nog satsa på något annat.

Ett mysigt område som jag och mina vänner ofta brukade mötas upp i är Green Point/ De waterkant. Ligger några minuter från Waterfront och här finns en hel bunt trevliga restauranger och mysiga guesthouses.
Fine dining på Pigalle till överkomliga priser el någon av restaurangerna i det nypiffade Cape Quarters. En annan storfavorit är självklart Beluga, eller för den som vill ha riktigt bra kött och steaks: 1800 degrees

Åh vad jag längtar tillbaka!

(Visited 39 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Restauranger i Green Point
  1. ISABELLA skriver:

    Jag läser din blogg lite då och då och längtar också tillbaka till Kapstaden nu i november när det är mörkt redan tidigt på eftermiddagen och det känns som evigheter sedan solen lyste här. I dag har jag publicerat ett av mina foton från Kapstaden. Du ser det på isabellamalmnas.blogspot.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.