Resdagbok om Sydafrika

Jag håller för tillfället på och försöker samla ihop all feedback jag fått från alla kunder som rest med oss till Sydafrika den här säsongen. Dels för att kunna bestämma vilka Guesthouses vi ska ha kvar bland de vi rekommenderar på hemsidan, men också för att kunna vidareförmedla alla de tips på restauranger och aktiviteter som vi fått.

Te x så är Boulders beach en storfavorit hos kunder med barn 🙂

Bada med pingviner är kul 🙂

Är alltid ett par Guesthouses som sticker ut från mängden och som precis ALLA våra kunder gillat, och de kommer jag skriva om när den här säsongen tar slut och jag har mer tid för bloggandet, men det är också kul när folk har googlat eller blivit rekommenderade andra ställen som de ber oss boka som sen visar sig vara riktigt bra och som vi kan inspektera och rekommendera vidare.

 Det är viktigt att komma ihåg att vi bokar inte enbart de ställen vi skrivit om här på bloggen el hemsidan, utan man kan själv be om specifika hotell el guesthouses, så gör vi bokningar även på dessa ställen.

 Som regel ger alla hotell och B&B´s en liten rabatt till agenter som oss, och det är detta som blir vår vinst i slutändan..vi lägger inte på några bokningsavgifter.
Anyway…så medans jag satt och gick igenom alla mail från tidigare kunder, så damp det ned ett mail från familjen E som kom hem för några veckor sedan. De gjorde en ganska stor resa och om man läser deras Resdagbok som ni hittar här: www.erserum.se så verkar det inte varit den sista resan ner hit 🙂Familjen E uppe på Taffelberget


Och vad tyckte de om våra tjänster?

“Allt har fungerat bra under resan, Stort plus att boka via Er är dels tiden det tar att hålla kontakt med olika boenden/aktiviter, sedan få hem en faktura på boendet så att man slipper ha ett extra kreditkort med teckning för det beloppet med sig på resan.

Och jag bara älskade alla kartor som kom hem i brevlådan ca 1 månad innan vi skulle åka, det var toppen!

Family E kommer garanterat tillbaka, å då hör vi av oss igen.

Nu massa jobb & spara pengar till nästa resa.

Tack för all hjälp!

Mvh Mia”
Tack familjen E som valde att resa med Sydafrikaexperten 🙂

(Visited 527 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,
One comment on “Resdagbok om Sydafrika
  1. Carl skriver:

    Häftiga bilder! underligt att kreditkortet inte hade täckning där nere.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.