Rabatt på boende i Kapstaden

Har jobbat hela helgen och förutom en liten sväng till lördagsmarknaden utanför oss, så har jag suttit fastklistrad vid datorn och försökt svara på så många förfrågningar jag bara kan.

Är en hel del hotell och Guesthouses som fortfarande inte släppt nya priser för nästa säsong, så det tar ju lite tid att få svar men det är kul och se att så många börjat planera sin resa till Sydafrika redan nu.

Och idag hörde jag att Villa Cape Adventures, som många av våra kunder bor på när de är i Kapstaden, redan är fullbokade över julafton. Kul!

 Tur att några av våra kunder var tidiga nog och fick rum 😉

De har ju utan tvekan det mest prisvärda boendet och perfekt läge så jag är inte förvånad. Nästa säsong kommer ett dubbelrum hos dem kosta R445 per person inkl frukost.

Och förresten…Är ni på väg ner till Kapstaden nu i Mars men inte bokat boendet än. Ta kontakt direkt med Kenneth på : kenneth@capeadventures.se så får ni 15% rabatt under hela Mars månad 🙂

(Visited 104 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.