Räkor och en välbehövlig paus

Är mitt inne i en otroligt intensiv jobbperiod som innebär att jag jobbar från tidig morgon (kl 6.00) till ungefär midnatt varenda eviga dag…

Blir inte så mycket kvalitetstid med någon… och inte heller mycket bloggande..

Igår var Fredric och våra gäster E och L ut till Cape Point där de vandrade ner till Diaz Beach för ett snabbt dopp i det iskalla vattnet. Var strålande sol och alldeles lagom bris så inte helt förvånande kom stackars F hem röd som en kräfta. Bränt upp sig rejält! men de verkade alla nöjda och glada med dagen…

Själv hade jag bestämt mig för att vara hemma och jobba men då kom min goda vän U förbi och övertalade mig att följa med ut på lunch.

Blev räkor och vin på Bertha’s och det var en välbehövlig paus som sedan övergick till lite drinkar ihop med resten av gänget på Cape to Cuba i Kalk Bay och sedan ännu mer räkor igen på Polana senare på kvällen…

Har ätit räkor 3 ggr nu på mindre än 2 dygn! Och bäst betyg får nog Peri Peri räkorna på Polana..Mums!

Men pågrund av denna impulsdag i goda vänners lag så är det stenhårt jobb som gäller de närmsta dygnen för på Lördag har jag lovat F en ordentlig date.

Vi ska bo på Tempel Wines vingård utanför Paarl och jag har lovat att inte prata om eller tänka på Sydafrikaexperten i ett helt dygn! Får väl se hur det går men jag ska göra mitt bästa…
(Visited 62 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.