Leverans från Sverige

Idag har vi fått besök från Sverige 🙂
Och med sig hade våra kära gäster lite grejer från Sverige. Sill, pepparkakor, gott och blandat, Kalles kaviar och Marabou mjölkchoklad..och nu kommer ni tycka jag är konstig men Mörk oxbuljong och Örtagårdens “Timjan och örter” buljong. Alla utlands-svenskar har något underligt som man saknar hemifrån och den här gången fanns alltså buljong med på min lista.

En annan sak som jag, tillsammans med många andra här nere klagar på, är salt. Vet inte vad det är för fel men man får salta i oändlighet här nere… hmm…

Alltid jättekul med lite svensk proviant och bara att kunna bläddra i en gammal svensk skvaller tidning eller vad som, gör mig lycklig 🙂

(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.