Problem med hemsidan

Imorse försvann helt plötsligt all text från vår hemsida???En tom hemsida 🙁


Spenderade timmar för att försöka hitta problemet men ringde tillslut upp Binero som lovade återställa min sida inom en timme men nu har det gått 7 timmar och fortfarande ingen förändring…. Ibland verkar svensk support inte vara speciellt mer effektiv än den afrikanska…

I vilket fall som helst har det sabbat hela min dag eftersom jag hade planerat att uppdatera våra paket, hotellpriser etc så nu är jag på riktigt dåligt humör…

Men vad var det kungen sa:

Låt oss vända blad…

(Visited 48 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.