The Beautiful South Guesthouse, Stellenbosch

Som säkert många av er redan vet, så jobbar jag och Fredric som “management par” på ett svenskägt Guesthouse här i Stellenbosch: The Beautiful South Guesthouse.

The Beautiful South Guesthouse

Har inte skrivit så mycket om själva guesthouset så tänkte att det kanske kunde vara dags.

TBS som vi brukar förkorta det till, ligger på ca 15 min promenad från själva Stellenbosch centrum, i ett lugnt bostadsområde nära Universitetet.

 Det är ett 3-stjärnigt guesthouse med 9 rum och förutom en del svenskar såklart, har vi gäster från hela världen. Är jättekul att träffa så mycket olika folk! I tisdags hade vi ett irländskt par, ett svenskt par, en holländare och ett gäng tyskar.

Förutom jag och Fredric och svenska paret Peter och Kattis som äger guesthouset och är där de dagar vi inte jobbar, så har vi också helt fantastisk personal som vi kommer väldigt bra överens med.

Nokuza och Kumbirai har båda jobbat på TBS i 6 år och utan de skulle inte TBS vara vad det är idag. De har koll på det mesta!


Delar av gänget på TBS förra julen.

Peter och Katarina har skapat ett väldigt mysigt och hemtrevligt ställe, med stor service känsla.
Vi försöker tipsa våra gäster om de kända vingårdarna man “ska se”, men också våra egna smultronställen som inte alla känner till och vi har många gäster som bott på The Beautiful South 5-6 år i rad och jag tror mycket beror på att alla är så service minded och att folk känner sig väldigt hemma på TBS.

Rummen är inredda i “afrikansk” stil och de är alla väldigt olika. Absolut inget lyx men man har det man behöver och sen är den stora poolen en riktig höjdare och perfekt om man vill ha några lata dagar för sol och bad.

Fredric gör rent poolenVi har också ett lite annorlunda rum som vi kallar för “Austin Power” rummet. 

“Art Room”
När man ser färgerna och inredningen i rummet förstår man varför..Ett lite mindre rum som passar bra för budget resenären eftersom det kostar lite mindre och det är faktiskt en hel del stammisar som ber speciellt om detta rum 🙂
Pris för African Rooms: R495 per person och natt och R395 per person i Art Room.Hoppas få träffa några av er under nästa säsong 🙂
VÄLKOMNA!
(Visited 128 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,
One comment on “The Beautiful South Guesthouse, Stellenbosch
  1. Tara skriver:

    Hej.

    Kan du inte berätta om baksidan av ditt jobb som kyssningsarbetare? Hade varit jättekul att höra.

    Även baksidan om att vara guide osv?

    Ha dte bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.